Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw

Vemeco merken

Open navigatie

Wiellader huren West Vlaanderen

Wiellader huren West Vlaanderen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vemeco Machinery verhuurt, verkoopt en onderhoudt een breed gamma van wielladers, graafmachines, minigravers, rupsdumpers, compactladers, hefrucks. ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Komatsu Wiellader huren West Vlaanderen

Vemeco Machinery verhuurt Komatsu wielladers in West-Vlaanderen, bekijk hier ons aanbod. Daarnaast heeft Vemeco Machinery een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van grondverzetmachines. Zoek niet verder, bij ons bent u aan het juiste adres!

Eigen onderhouds- en hersteldienst

Als u een kleine klus moet doen waarvoor u een grondverzetmachine nodig hebt kunt u met een wiellader huren bij Vemeco Machinery in West-Vlaanderen. Onze professionele wielladers van Komatsu zijn te huur voor iedereen, van doe zelvers tot professionals en bouwbedrijven. Onze wielladers zijn te huur tegen een betaalbare prijs en beschikbaar voor een breed scala aan projecten.

Zoek dus niet verder, bij Wiellader huren West Vlaanderen bent u aan het juiste adres!

Contacteer ons:

Wiellader huren West Vlaanderen? Neemt u voor meer info contact op met Vemeco Machinery, Diksmuidesteenweg 35a in Hooglede. Bel +32 (0)51 251 897 of mail: iv.vemeco@skynet.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Rupsgraafmachines huren  - Compactladers huren - Schaarliften huren - Verreikers huren - Wielladers huren

Vemeco
Machinery

Diksmuidesteenweg 35a
8830 Hooglede
Belgium

T. +32 (0)51 251 897
F. +32 (0)51 253 201

BE 0873 483 020

info@vemeco.be

Bekijk ook onze filmpjes op YouTube: