Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw

Vemeco merken

Open navigatie

Verreiker huren West-Vlaanderen

Verreiker huren West-Vlaanderen ? Dan zit je hier goed! Vemeco Machiney is de specialist in verhuur van verreikers in West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

Bekijk hier ons aanbod verreikers

verreikers huren West-Vlaanderen?

Vemeco Machinery verhuurt, verkoopt en onderhoudt een breed gamma van:

KOMATSU
Graafmachines, minigravers, rupsdumpers, wielladers, compactladers, hefrucks.

AUSA
Verreikers, dumpers, ruwterreinheftrucks.

HAULOTTE
Verreikers, knikhoogwerkers, schaarliften.

DYNAPAC
Trilplaten en trilwalsen.

Eigen onderhouds- en hersteldienst

Vemeco Machinery West-Vlaanderen heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van verreikers .

Als u een grote klus te doen hebt waarvoor grotere machines nodig zijn, kunt u met een verreiker van Vemeco Machinery dit voor elkaar krijgen. Onze professionele graafmachines zijn te huur voor iedereen, van doe-het-zelvers tot professionals en bouwbedrijven. Onze verreikers zijn te huur tegen een betaalbare prijs en beschikbaar voor een breed scala aan projecten.

Zoek dus niet verder als u een verreiker wilt huren want bij ons bent u aan het juiste adres!

Verreikers van Komatsu

Uiterst veelzijdig en met een perfecte combinatie van kracht, comfort en betrouwbaarheid, stellen Komatsu wielladers nieuwe normen voor de industrie. Met een hydrostatische aandrijflijn of Powershift bieden de verreikers van Komatsu altijd een uitzonderlijke trekkracht en een extreem laag brandstofverbruik.Een verreiker van Komatsu is volledig gericht op het voldoen aan de behoeften van de klant. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk,  veilig en betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. De machine weerspiegelt Komatsu's jarenlange ervaring in de productie
van verreikers en de voortdurende inzet van Komatsu voor veiligheid en een schoner milieu.

Contacteer ons:

Verreiker huren in West-Vlaanderen? Neemt u voor meer info contact op met Vemeco Machinery, Diksmuidesteenweg 35a in Hooglede. Bel +32 (0)51 251 897 of mail: iv.vemeco@skynet.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Minigraafmachines huren Compactladers huren - Schaarliften huren - Verreikers huren - Wielladers huren - Rupsgraafmachines huren

Vemeco
Machinery

Diksmuidesteenweg 35a
8830 Hooglede
Belgium

T. +32 (0)51 251 897
F. +32 (0)51 253 201

BE 0873 483 020

info@vemeco.be

Bekijk ook onze filmpjes op YouTube: