Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw

Vemeco merken

Open navigatie

Rupsgraafmachines huren West-Vlaanderen

Rupsgraafmachines huren West-Vlaanderen ? Dan zit je hier goed! Vemeco Machiney is de specialist in verhuur van Rupsgraafmachines in West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

Bekijk hier ons aanbod van Rupsgraafmachines  van Komatsu

Rupsgraafmachines huren West-Vlaanderen?

Vemeco Machinery verhuurt, verkoopt en onderhoudt een breed gamma van:

KOMATSU
Graafmachines, minigravers, rupsdumpers, wielladers, compactladers, hefrucks.

AUSA
Verreikers, dumpers, ruwterreinheftrucks.

HAULOTTE
Verreikers, knikhoogwerkers, schaarliften.

DYNAPAC
Trilplaten en trilwalsen.

Eigen onderhouds- en hersteldienst

Vemeco Machinery West-Vlaanderen heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van Rupsgraafmachines .

Als u een grote klus te doen hebt waarvoor grotere machines nodig zijn, kunt u met een rupsgraafmachine van Vemeco Machinery dit voor elkaar krijgen. Onze professionele graafmachines van Komatsu zijn te huur voor iedereen, van doe het zelvers tot professionals en bouwbedrijven. Onze graafmachines zijn te huur tegen een betaalbare prijs en beschikbaar voor een breed scala aan projecten zoals tuinwerkzaamheden, renovaties, sloopwerkzaamheden, ...

Zoek dus niet verder als u een rupsgraafmachine wilt huren want bij ons bent u aan het juiste adres!

Rupsgraafmachines Komatsu

Met operationele gewichten van 1 tot 5,3 ton zijn de graafmachines van Komatsu opmerkelijk veelzijdig. Ze zijn zeer krachtig en kunnen overal gebruikt worden. Deze machines zijn perfect geschikt voor zowel eindgebruikers als verhuurbedrijven en bieden eersteklas comfort en controleerbaarheid voor ervaren en beginnende bestuurders. Het Komatsu-programma bestaat uit maar liefst 300 modellen en uitvoeringen. Deze machines zijn al jarenlang wereldwijd een begrip vanwege hun kracht, betrouwbaarheid, levensduur, zuinigheid, comfort en veiligheid.

Contacteer ons:

Rupsgraafmachines huren in West-Vlaanderen? Neemt u voor meer info contact op met Vemeco Machinery, Diksmuidesteenweg 35a in Hooglede. Bel +32 (0)51 251 897 of mail: iv.vemeco@skynet.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Minigraafmachines huren Compactladers huren - Schaarliften huren - Verreikers huren - Wielladers huren

 

Vemeco
Machinery

Diksmuidesteenweg 35a
8830 Hooglede
Belgium

T. +32 (0)51 251 897
F. +32 (0)51 253 201

BE 0873 483 020

info@vemeco.be

Bekijk ook onze filmpjes op YouTube: