Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw

Vemeco merken

Open navigatie

Mobiele graafmachines huren West-Vlaanderen

Mobiele graafmachines huren West-Vlaanderen ? Dan zit je hier goed! Vemeco Machiney is de specialist in verhuur van mobiele graafmachines in West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

Bekijk hier ons aanbod van mobiele graafmachines van Komatsu

Mobiele graafmachines huren West-Vlaanderen?

Vemeco Machinery verhuurt, verkoopt en onderhoudt een breed gamma van:

KOMATSU
Graafmachines, minigravers, rupsdumpers, wielladers, compactladers, hefrucks.

AUSA
Verreikers, dumpers, ruwterreinheftrucks.

HAULOTTE
Verreikers, knikhoogwerkers, schaarliften.

DYNAPAC
Trilplaten en trilwalsen.

Eigen onderhouds- en hersteldienst

Vemeco Machinery West-Vlaanderen heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van mobiele graafmachines .

Als u een grote klus te doen hebt waarvoor grotere machines nodig zijn, kunt u met een mobiele graafmachines van Vemeco Machinery dit voor elkaar krijgen. Onze professionele graafmachines van Komatsu zijn te huur voor iedereen, van doe het zelvers tot professionals en bouwbedrijven. Onze mini graafmachines zijn te huur tegen een betaalbare prijs en beschikbaar voor een breed scala aan projecten zoals tuinwerkzaamheden, renovaties, sloopwerkzaamheden, ...

Zoek dus niet verder als u een rupsgraafmachine wilt huren want bij ons bent u aan het juiste adres!

Mobiele graafmachines Komatsu

Komatsu creëerde mobiele graafmachines als het perfecte compromis tussen de compactheid en wendbaarheid van minigraafmachines en de kracht van grotere grondverzetmachines.

Contacteer ons:

Mobiele graafmachines in West-Vlaanderen? Neemt u voor meer info contact op met Vemeco Machinery, Diksmuidesteenweg 35a in Hooglede. Bel +32 (0)51 251 897 of mail: iv.vemeco@skynet.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Minigraafmachines huren Compactladers huren - Schaarliften huren - Verreikers huren - Wielladers huren - Rupsgraafmachines huren

Vemeco
Machinery

Diksmuidesteenweg 35a
8830 Hooglede
Belgium

T. +32 (0)51 251 897
F. +32 (0)51 253 201

BE 0873 483 020

info@vemeco.be

Bekijk ook onze filmpjes op YouTube: