Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw

Vemeco merken

Open navigatie

Heftruck diesel huren West Vlaanderen

Heftruck diesel huren West Vlaanderen, Dan zit je hier goed bij Vemeco Machinery , wij verhuren en onderhouden een breed gamma van wielladers, graafmachines, minigravers, rupsdumpers, compactladers, hefrucks. ...

Heftruck diesel huren West Vlaanderen of omgeving?

Wij hebben een ruime keuze diesel heftrucks te huur voor u van het merk Komatsu! Bent u dus op zoek naar een diesel heftruck in West-vlaanderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een vorkheftruck zoekt voor de korte of lange termijn, door bij ons een heftruck te huren bent u zeker van:

  • Snelle levering
  • Ruim aanbod
  • Zeer scherpe tarieven
  • Deskundig en gratis advies
  • Flexibele huurperiode

Diesel heftrucks van Vemeco Machinery

Goede machines en service is voor ons logisch. We hebben een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton. Er staat dus altijd een heftruck voor u bij. Bel (0)51 251 897 of mail naar iv.vemeco@skynet.be voor de mogelijkheden.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van grondverzetmachines. Wij zijn gelegen in Hooglede vanhieruit kunnen wij eenvoudig naar overal in West-Vlaanderen zijn om u snel van dienst te zijn.

Contacteer ons:

Diesel Heftruck huren West Vlaanderen? Neemt u voor meer info contact op met Vemeco Machinery, Diksmuidesteenweg 35a in Hooglede. Bel +32 (0)51 251 897 of mail: iv.vemeco@skynet.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Rupsgraafmachines huren  - Compactladers huren - Schaarliften huren - Verreikers huren - Wielladers huren

Vemeco
Machinery

Diksmuidesteenweg 35a
8830 Hooglede
Belgium

T. +32 (0)51 251 897
F. +32 (0)51 253 201

BE 0873 483 020

info@vemeco.be

Bekijk ook onze filmpjes op YouTube: