Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw

Vemeco merken

Open navigatie

Boomgrijper huren West-Vlaanderen

Boomgrijper huren West-Vlaanderen? Dan zit je goed bij ons. Vemeco Machinery heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van grondverzetmachines.

Boomgrijper huren West-Vlaanderen bij Vemeco

Boomgrijper huren West-Vlaanderen, klasse graafmachines: 12 tot 20 ton. De boomgrijper is een aanbouwwerktuig waarmee u boomstammen, takken, houtafval, stenen, etc... kunt opnemen en ze zowel in de lengte als in de dwarsrichting vervoeren. De boomgrijper weegt 1000 kg. De huurprijs per dag is € 155, de huurprijs voor een week is € 620 en per maand € 1550. Bekijk hier onze boomgrijper.

Huur zeer eenvoudig

Als u een veelzijdige grijper zoekt voor het transporteren en laden van boomstammen, takken, stenen, etc… kunt u met een boomgrijper van Vemeco Machinery dit voor elkaar krijgen. Onze professionele boomgrijper is t e huur voor iedereen, van doe zelvers tot professionals en bouwbedrijven. Al onze machines zijn te huur tegen een betaalbare prijs en beschikbaar voor een breed scala aan projecten.

Contact

Boomgrijper huren West-Vlaanderen? Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer (0)51 251 897 of via e-mailadres: info@vemeco.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Rupsgraafmachines huren  - Compactladers huren - Schaarliften huren - Verreikers huren - Wielladers huren

Vemeco
Machinery

Diksmuidesteenweg 35a
8830 Hooglede
Belgium

T. +32 (0)51 251 897
F. +32 (0)51 253 201

BE 0873 483 020

info@vemeco.be

Bekijk ook onze filmpjes op YouTube: