Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw

Vemeco merken

Open navigatie

Sloop Sorteergrijper huren West-Vlaanderen

Sloop Sorteergrijper huren West-Vlaanderen? Dan zit je goed bij ons. Vemeco Machinery heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van grondverzetmachines.

Sloop Sorteergrijper huren West-Vlaanderen - Vemeco

Sloop Sorteergrijper West-Vlaanderen? Kies voor onze Sloop sorteergrijper van 0,5m of 1m. De
Vemeco Machinery mini sloop- en sorteergrijpers zijn uitstekend geschikt voor inzet bij sloop-, recycling en algemene werkzaamheden.

 

Maak je keuze uit 2 Sloop Soteergrijpers

 

Of het nu gaat om een renovatiesloop, een brandschade of het rooien van struiken, het kleine handige handje komt altijd van pas. Bovendien bespaart het inzetten van een mini sloop- en sorteergrijper tijd en mankracht en bevordert het de veiligheid tijdens de werkzaamheden. Onze Sloop sorteergrijper van 0,5m is te huur aan €129 per dag of €516. De Sloop sorteergrijper van 1 m is te huur aan €155 per dag of €620.

Vraag hier uw Vrijblijvende offerte aan Of bel ons, dan bent u snel geholpen! +32 (0)51 251 897

De grijpers zijn specifiek ontwikkeld voor de sloop-, milieu- en recyclingbranche en voor algemene werkzaamheden. Bekijk hier onze Sloop Sorteergrijper van 0,5 m en 1m

Als u een veelzijdige Sloop Sorteergrijper zoekt kunt u met een grijper van Vemeco Machinery dit voor elkaar krijgen. Onze Sloop Sorteergrijper is te huur voor iedereen, van doe zelvers tot professionals en bouwbedrijven. Al onze machines zijn te huur tegen een betaalbare prijs en beschikbaar voor een breed scala aan projecten.

Contact

Sloop Sorteergrijper r huren West-Vlaanderen? Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer (0)51 251 897 of via e-mailadres:
iv.vemeco@skynet.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Rupsgraafmachines huren  - Compactladers huren - Schaarliften huren - Verreikers huren - Wielladers huren

Vemeco
Machinery

Diksmuidesteenweg 35a
8830 Hooglede
Belgium

T. +32 (0)51 251 897
F. +32 (0)51 253 201

BE 0873 483 020

info@vemeco.be

Bekijk ook onze filmpjes op YouTube: