Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw

Vemeco merken

Open navigatie

Knikhoogwerkers huren West-Vlaanderen

Knikoogwerker huren West-Vlaanderen ? Dan zit je hier goed! Vemeco Machiney is de specialist in verhuur van knikhoogwerkers in West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

Bekijk hier ons aanbod knikhoogwerkers te huur

Knikhoogwerkers huren West-Vlaanderen?

Vemeco Machinery verhuurt, verkoopt en onderhoudt een breed gamma van:

KOMATSU
Graafmachines, minigravers, rupsdumpers, wielladers, compactladers, hefrucks.

AUSA
Verreikers, dumpers, ruwterreinheftrucks.

HAULOTTE
Verreikers, knikhoogwerkers, schaarliften.

DYNAPAC
Trilplaten en trilwalsen.

Eigen onderhouds- en hersteldienst

Vemeco Machinery West-Vlaanderen heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van knikhoogwerkers.

Als u een grote klus te doen hebt waarvoor grotere machines nodig zijn, kunt u met een hoogwerker van Vemeco Machinery dit voor elkaar krijgen. Onze professionele hoogwerkers zijn te huur voor iedereen, van doe-het-zelvers tot professionals en bouwbedrijven. Onze hoogwerkers zijn te huur tegen een betaalbare prijs en beschikbaar voor een breed scala aan projecten.

Zoek dus niet verder als u een knikhoogwerker wilt huren want bij ons bent u aan het juiste adres!

 

Contacteer ons:

Knikoogwerker huren in West-Vlaanderen? Neemt u voor meer info contact op met Vemeco Machinery, Diksmuidesteenweg 35a in Hooglede. Bel +32 (0)51 251 897 of mail: iv.vemeco@skynet.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Minigraafmachines huren Compactladers huren - Schaarliften huren - Verreikers huren - Wielladers huren - Rupsgraafmachines huren

 

Vemeco
Machinery

Diksmuidesteenweg 35a
8830 Hooglede
Belgium

T. +32 (0)51 251 897
F. +32 (0)51 253 201

BE 0873 483 020

info@vemeco.be

Bekijk ook onze filmpjes op YouTube: